fbpx

Hoe zichtbaar ben jij?

Ik zie dat veel ondernemers worstelen met zichtbaarheid en dat video vaak nog een stap te ver is.

Bang voor oordelen, niet goed weten wat, waarmee of hoe je zichtbaar moet zijn, denken dat een video maken heel moeilijk en technisch is. Af en toe klanten via mond-tot-mondreclame, maar online nog weinig tot geen klanten krijgen…

Dit is best frustrerend, want je wilt veel meer mensen helpen met jouw aanbod en eigenlijk ook veel meer online ondernemen. En je weet dat video de perfecte tool is om je hierbij te helpen…

Weet dat dit echt mogelijk is, ook voor jou!

Je hoeft zichtbaarheid en video niet te zien als iets zwaars, moeilijk of iets wat niet bij jou past. Je kunt hier stap voor stap aan werken en het op jouw manier doen, zodat je ook klanten aantrekt die echt bij jou passen. 

Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen, als je zichtbaar durft te zijn en video's kunt maken?

Je klanten dus niet meer alleen via mond-tot-mondreclame hoeven te komen, maar je ook online mensen bereikt. Dat je niet meer elke dag aan klanten moet trekken, maar dat klanten naar jou toekomen, omdat je online een connectie met ze maakt.

Hoe zou het zijn als je een stappenplan kreeg om daar te komen?

Zodat je moeiteloos zichtbaar bent, video’s kunt maken met waarde en het vertrouwen in jou als expert gaat groeien.

Geen uitprobeersels meer, nooit meer af en toe iets plaatsen en dan 3 weken niets meer van je laten horen…

Een concreet plan en iemand die je motiveert en inspireert om hiermee aan de slag te gaan.

Vanaf het eerste moment dat ik wist dat ik ondernemer wilde worden ben ik gaan werken aan mijn zichtbaarheid.

In 2014 begon ik met het maken van een eigen website, het delen van korte blogs en het maken van video’s en starten van een YouTube-kanaal.

Ik wist nog helemaal niet precies wat ik wilde doen, maar voor mij was het vanzelfsprekend dat ik mijzelf moest laten zien en mijn verhaal moest vertellen om een publiek op te bouwen.

Toen ik in 2017 begon met mijn bedrijf was ik dus al een aantal jaar gewend aan het zichtbaar zijn. Ik gebruikte Facebook en Instagram om mijn bedrijf te laten zien en kwam zo aan mijn eerste opdrachten en belangrijke samenwerkingen.

Maar waar zichtbaarheid voor mij zo vanzelfsprekend is, is dit voor veel ondernemers niet het geval.

Ik wil daar verandering in brengen.

Zodat jij veel meer durft te laten zien wie je bent, wat je doet, wat jouw visie is, video makkelijk voor je wordt, je zonder angst zichtbaar kunt zijn en daardoor veel meer mensen kunt gaan bereiken en helpen.

Dat is de reden waarom ik mijn IMPACT Groepsprogramma ontwikkeld heb.

IMPACT

Hét groepsprogramma voor ondernemers, die door het inzetten van content en video’s die echt connectie maken, willen werken aan een bedrijf die de juiste mensen aantrekt en zij het beste kunnen helpen.

IMPACT STAAT VOOR:

IMPACT = MICROVIDEO + PRESENTATIE  + AANTREKKINGSKRACHT + CONSISTENTIE + TOOLS

Microvideo
Microvideo’s zijn korte en simpele video’s, waarin je veel waarde deelt. Deze video’s zorgen ervoor dat je een expertstatus krijgt.

Presentatie
Mensen onthouden meestal  niet WAT je zegt, maar het GEVOEL dat ze bij je kregen. Jouw presentatie en energie zijn dus heel belangrijk.

Aantrekkingskracht
Door content te maken, waarin jouw doelgroep zich in herkent, creëer je aantrekkingskracht. Op deze manier komen klanten naar jou toe.

Consistentie
Wees consistent zichtbaar, dus niet alleen als je iets wilt verkopen of toevallig inspiratie hebt. Dit is niet betrouwbaar. Je hebt dus een goede planning nodig.

Tools
De technische kant. Als je het eenvoudig, maar wel professioneel aanpakt, dan krijg je zelfvertrouwen over je video. Hierdoor durf je ook meer zichtbaar te zijn.

Als je deze 5 elementen gaat toepassen, dan gaat jouw zichtbaarheid voor connectie zorgen, word je als expert gezien, zullen de juiste mensen naar jou toekomen en kun jij meer impact maken met je bedrijf.

Start: 28 september 2020

Hoe ziet het programma eruit?

IMPACT is een groepsprogramma, die 12 weken duurt. In deze 12 weken ga je werken aan de zichtbaarheid van je bedrijf.

Je leert niet alleen hoe je video’s moet maken en bewerken, je gaat ook werken aan je gedachtes over zichtbaarheid, een planning zodat je consistent zichtbaar bent en het maken van andere vormen van content.

Je kunt in je eigen tempo de online lessen volgen, ik ben jouw accountability partner, zodat je het ook echt gaat doen.

Online Programma
Het online trainingsgedeelte, je vindt hier videolessen, handleidingen en edit-tutorials.

Mijn begeleiding
Je wordt 12 weken intensief door mij begeleid. Elke week is er een groepscall van c.a. 1,5 uur waarin je vragen mag stellen en je kunt 1:1 support krijgen via de community in Slack.

2 LIVE dagen
We beginnen en eindigen het groepsprogramma met een LIVE dag en heerlijke lunch 😉. Op de LIVE dagen is er een mastermind, krijg je extra trainingen en een leuke verassing van mij.

Het online programma bestaat uit 8 modules:

1. Zichtbaarheid
We beginnen met wat zichtbaarheid voor jou betekent. Heb je nog belemmerende overtuigingen over zichtbaarheid? Dan pakken we die eerst aan. Ik kan je namelijk alle tools uitleggen, maar als je mindset niet goed zit, dan ga je nog steeds niet zichtbaar worden.

2. Positionering
In deze module gaan we aan de slag met jouw positionering. Want voordat je video’s en content gaat creëren, moet je helder hebben wie je klant is, wat er in het hoofd van jouw ideale klant omgaat, wat je aanbod is, hoe en waar je jouw ideale klanten gaat bereiken.

3. Content
Naast video is het ook belangrijk dat je andere vormen van content gaat inzetten. In deze module werken we aan jouw contentstrategie en planning. Ik vertel je wat de contentformats zijn, die essentieel zijn om van een volger een klant te maken. En ik laat je zien hoe ik een systeem heb gebouwd die ervoor zorgt dat ik elke dag zichtbaar ben, zonder hier te veel tijd aan kwijt te zijn.

4. Filmen
Nu je helder hebt wie je klant is, waar je content over moet gaan en hoe jij jezelf zichtbaar gaat maken, gaan we aan de slag met de techniek. In deze module leer je:

  • Hoe je video’s moet opnemen.
  • Hoe je moet presenteren voor de camera.
  • Welke apparatuur jij eventueel nog nodig hebt.

5. Editen
In deze module gaan we ons focussen op het maken van video’s voor social media en je website. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Korte kennisvideo’s
  • IGTV
  • Instagram/Facebook Stories
  • Facebook LIVE
  • Advertentievideo’s
  • Uitlegvideo’s over jouw dienst
  • Testimonial video’s

We gaan samen kijken welke vormen van video bij jouw zichtbaarheid passen. Je leert hoe je een video opbouwt en hoe je deze moet editen. Je gaat met oefenbestanden en tutorials stap voor stap aan de slag met het editen.

7. Online Programma
In deze module gaan we ons focussen op video’s voor een online programma. Je leert hoe je een videoles opbouwt en hoe je bijvoorbeeld schermopnames kunt maken.

In deze module vind je weer tutorials, zodat je stap voor stap jouw eigen video’s leert maken.

8. FAQ & Helpdesk
Hier vind je de veelgestelde vragen en tutorials over het oplossen van eventueel technische ‘problemen’ met de edit-software. Naast deze helpdesk krijg je uiteraard ook 1:1 support van mij.

Wat je krijgt:

Online training in eigen tempo te volgen.

Opdrachten en handleidingen.

Wekelijkse groepscoaching.

Privé communicatiekanaal  voor 1:1 support.

Max. 8 ondernemers voor persoonlijke support.

VOOR WIE?

IMPACT is voor kennisondernemers (trainers, coaches, adviseurs, consultants), die meer zichtbaar willen worden, online klanten willen vinden of een online programma willen verkopen.

HEB JIJ HET GEVOEL DAT DIT VOOR JOU IS? 
Plan dan een gesprek in om te kijken of ik en IMPACT jou verder kunnen helpen.

Start: 28 september 2020

Wat mijn klanten zeggen:

Veelgestelde vragen:

Ja! De lessen zijn heel toegankelijk en in kleine stappen te volgen. De tutorials zijn ook getest door een paar ondernemers met verschillende achtergronden en niveau’s. Een video-edit programma lijkt heel ingewikkeld, maar dat is het niet. Laat dit je niet tegenhouden.

Ja. Het filmen van de video’s kun je prima met je telefoon doen. Ik adviseer wel om de video’s te bewerken op je laptop. Maar voor wie dit echt niet wil/kan maak ik videolessen voor een videobewerking-app op je telefoon.

Niet per se, je kunt kiezen uit 2 programma’s: Davinci Resolve of Adobe Premiere Pro. Davinci Resolve is een gratis programma, je hebt toegang tot alle basis effecten, die je nodig hebt voor een goede video. Mocht je meer mogelijkheden willen, dan moet je betalen. Ik heb ook lessen gemaakt voor Adobe Premiere Pro, omdat hier veel vraag naar is. Adobe Premiere Pro is een betaald programma. 

In principe kun je het programma in je eigen tempo volgen, het is wel wijsheid om tijd vrij te maken voor de groepscalls en de 12 weken te gebruiken om zoveel mogelijk vragen te stellen. Zie de 12 weken ook als investering; je zult hierna niet meer gaan aanrommelen met je zichtbaarheid.

Alle groepscalls worden opgenomen, dus je kunt het terugkijken. 

We starten op 28 september 2020, de laatste groepscall vindt plaats in de week van 14 december 2020. Je houdt 2 jaar toegang tot het online programma.

Wil jij weten of IMPACT de volgende stap is voor jou en je bedrijf?
Vraag dan een gesprek aan 👇🏼

Start: 28 september 2020

Scroll naar top